Leveringstid? Hvordan vi gjør det med frakt og levering!

RSS
Leveringstid? Hvordan vi gjør det med frakt og levering!
Alle våre ordre blir normalt levert til Posten Norge innen 24 timer. Etter man har gjennomført en handel på vår nettside vil man få en bekreftelse på e-post at ordren er ferdig behandlet og vil bli sendt fortløpende. Normalt tar leveringstiden rundt 1-3 dager. Har du ikke mottatt ordren din etter 7 dager ber vi deg kontakte oss omgående. Vi har også mulighet til å sende ordre over natt/ekspress, dette kan avtales med oss ved å ringe eller sende oss en mail.
Spørsmål ved levering og frakt:
Q: Hvor lang tid tar det før pakken blir sendt etter jeg har bestilt?
A: Normalt etter 24 timer.
Q: Hvor lang tid tar frakten?
A: Frakten tar ca. 1-3 dager.
Q: Hvordan sender dere pakkene?
A: Vi sender de med Posten Norge.
Q: Jeg må ha noe i nettbutikken som jeg trenger veldig fort, kan dere ordne det?
A: Ja. Vi kan sende med ekspress, viktig at vi da får beskjed over telefon eller mail.
Q: Pakken min har fraktskader, hva gjør jeg da?
A: Kontakt oss og vi vil finne en løsning på dette!
Q: Jeg har andre spørsmål, hva gjør jeg?
A: Det er bare å ringe oss eller sende oss en e-post!

Forrige post

  • Chetan Soni